novosti

linkovi

Godišnji koncert Brodskog tamburaškog orkestra 2017.

Godišnji koncert Brodskog tamburaškog orkestra 2017.

Brodski tamburaški orkestar 11. 04. 2017. održao je svoj godišnji koncert. Ove godine tema koncerta bila je filmska i scenska glazba. Tako su se mogle čuti teme iz poznatih filmova i TV serija kao "Kum", "Dobar, loš, zao", "Blues brothers", "La bella Maria de mi alma" te mnoge druge poznate teme kako iz stranih tako i domaćih filmova.
I ove godine orkestar se djelomično pomladio što je postavilo izazov pred nas jer, kako ističe dirigent Butković "teme iz popularnih filmova i serija svima su nam u uhu, a znamo da ih kao skladatelji, aranžeri i izvođači često potpisuju iznimni glazbenici, nije lako postići tako visoku izvedbenu razinu koja će zadovoljiti publiku, i to na tamburi".
I na ovaj koncert pozvali smo drage nam prijatelje i goste te su nam se na pozornici kao solisti pridružili Marina Jovičić, Dominik Blaževac, Matija Pocrnić i Alen Begović.
Na naše iznimno zadovoljstvo i ove godine za koncert se tražila karta više, te nam je posebno zadovoljstvo svirati pred dvoranom punom do posljednjeg mjesta i nadamo se da ćemo Vas i sljedeće godine vidjeti u istom broju.

https://www.youtube.com/watch?v=fx-Emw2675M