news

links

S tamburom “preko bare”

S tamburom “preko bare”

Dragi prijatelji, jedna lijepa vijest koju ste vjerojatno već čuli: naš kolega tamburaš, brođanin, Filip Novosel ide na školovanje u SAD.

Filip je magistar glazbene pedagogije, prvi je Hrvat i prvi glazbenik u svijetu, kojem se pruža prilika studirati tamburu u Americi. Ljetos je u talijanskom Bassano del Grappa, među pedesetak glazbenika iz cijelog svijeta, proglašen najtalentiranijim studentom te je nagrađen izravnim upisom u newyoršku The new school for Jazz and contemporary music……. i to na tamburi. Velika je to stvar za tamburu i tamburašku glazbu.

Mi članovi Brodske udruge tamburaša odlučili smo se za organizaciju koncerta na kojem će nastupiti tamburaši za svog kolegu tamburaša. Pozivu su se odazvali svi koji su taj dan mogli nastupiti pa će na pozornicu sportske dvorane “Brod” u nedjelju 08. siječnja 2012. u 19:00 izaći:

Berde band, Džentlmeni, Evergreen, Graničari, Kristali, Patria, Prijatelji, Ravnica, Širok šor, Zdenac, Stjepan Jeršek – Štef i Filip Novosel sa svojim kvartetom Corona.

Dobra svirka i pjesma je zagarantirana pa vas i ovom prilikom pozivamo da dođete na koncert da svi zajedno damo potporu našem brođaninu. Školovanje u Americi je vrlo skupo ali ćemo svi zajedno, uz već iskazanu potporu sponzora i sredstva koja će biti prikupljena od kupljenih ulaznica za koncert, pomoći našem Filipu da uspije u Americi.

Zahvaljujemo se svim sponzorima koji su svojim prilozima omogućili uspjeh ove akcije. Pozivamo one koji imaju želju, a to još nisu učinili, da svoje priloge uplate na slijedeći račun:

2340009-3102421385 Filip Novosel

Još jednom: nedjelja 08. siječnja 2012. u 19:00 – sportska dvorana “Brod” (kod Tehničke škole). Vidimo se.
Hvala

Za Brodsku udrugu tamburaša:

Krešimir Dokuzović, predsjednik